Praktisch, gecertificeerd en altijd enthousiast

Architecten van de installatietechniek en meesters in monumentenzorg

Over Dijkoraad
Dijkoraad Ingenieursbureau

Verstand van en liefde voor installatietechniek en monumenten

Onze klanten halen met Dijkoraad een partij in huis die het beste met hen voor heeft. Wij willen graag alles voor onze klanten doen, het beste advies geven en alle uitdagingen voor hen oplossen. Ook als dit betekent dat we meer dan een stap verder moeten gaan.

Wij claimen niet de beste en grootste te zijn, maar we weten wél waar we het over hebben. Wij hebben liefde voor en onderbouwde kennis van installatietechniek en monumenten. Daarom bieden wij onze klanten vaak oplossingen waar hij of zij zelf niet aan gedacht had. Niet omdat we het altijd beter (willen) weten, maar omdat wij het beste voor onze klanten willen. Dat is waarom Dijkoraad een goede keuze is!

Inhoud

“Wij zijn de architecten van de installatietechniek. Wat architecten doen voor gebouwen, doen wij voor de installaties.”

Architecten van de installatietechniek

Wat een architect doet voor het uiterlijk van uw pand, doen wij voor de benodigde installaties. Ingenieursbureau Dijkoraad neemt uw wensen en de randvoorwaarden als uitgangspunt. En ontwerpen vervolgens een optimaal presterend gebouw. Dat wil zeggen: een gebouw met een gezond klimaat en een comfortabele temperatuur. Toekomstbestendig, energiezuinig en gebruiksvriendelijk.

“Wij moeten zorgvuldig omgaan met ons kwetsbare cultureel erfgoed.”

Meesters in monumentenzorg

Een bijzondere specialisatie van Dijkoraad is onze bouwkundige kennis als het gaat om monumenten. De combinatie van installatietechniek en bouwkundig inzicht is uniek op de Nederlandse markt. 

“Technisch gezien kan alles. Maar wat echt telt is comfort, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.”

Dat krijg je ervan

U haalt met Dijkoraad een ingenieursbureau in huis dat het beste met u voor heeft. Wees daarom niet verrast als ons advies anders is dan u had verwacht. Want ook al zijn wij niet het grootste ingenieursbureau, we weten exact waar we het over hebben. Een logisch gevolg van veel liefde voor het vak en een sterke drang om alles te willen weten van installatietechniek en monumenten.

Als je iets doet, moet je het goed doen

Vakmanschap is bij Dijkoraad een vanzelfsprekendheid. Dus zijn we onder meer gecertificeerd voor EPA-U, Hobéon, GPR en legionellapreventie conform BRL 6010. We zijn bovendien in het bezit van kwaliteitscertificaten ISO9001 en EMA: Erkend Monumenten Adviesbureau. En daar zijn we best trots op.

“Succesvol partnerschap draait om vertrouwen en vakmanschap.”

Een nuchtere kijk

Wij houden van praktisch. Dus paaien wij u niet met mooie plannen, maar bieden we oplossingen die realistisch zijn. Dat begint met goed persoonlijk contact. Weten waar uw uitdaging ligt, maakt de weg vrij naar de juiste oplossing. Wij denken met u mee en stellen uw belang altijd voorop. Het is tenslotte úw vastgoed. Daarom zijn wij flexibel in onze rol en draaien wij moeiteloos mee in allerlei soorten teams.

Beweging houd je fit

Wij blijven onszelf continu vernieuwen en verbeteren. Dat doen we door goed te luisteren naar onze klanten. Tijdens een project én na afloop. We signaleren, inventariseren en schakelen snel. Zo halen we steeds opnieuw het beste uit Dijkoraad en dus ook het beste uit uw plan, uw ontwerp en uw gebouw. En dat zorgt voor buitengewone resultaten.

“Onze missie: de toekomstige generaties in aanraking laten komen met onze passie.”