Enthousiast, realistisch en betrokken

Architecten van de installatietechniek en meesters in monumentenbeheer

Over Dijkoraad
Dijkoraad Ingenieursbureau

Verstand van en liefde voor installatietechniek en monumenten
U haalt met ons een partij in huis die het beste met u voor heeft. Wij willen u graag helpen om tot een optimaal eindresultaat te komen. Ook als dit betekent dat we dan een stap verder moeten gaan.

Wij hebben liefde voor installatietechniek en monumenten. Naast realistisch en praktisch beschikken we over een brede expertise en zijn we op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen. Wij blijven onszelf continu uitdagen en verbeteren en dat is waarom Dijkoraad een goede keuze is!

Inhoud

Architecten van de installatietechniek
Wat een architect doet voor het uiterlijk van uw pand, doen wij voor de installaties en het binnenklimaat. Uw wensen en ambities zijn uitgangspunt om tot een optimaal presterend gebouw te komen. Dat wil zeggen: een gebouw met een gezond klimaat en een comfortabele temperatuur. Toekomstbestendig, energiezuinig en gebruiksvriendelijk.

Meesters in monumentenbeheer
Een bijzondere specialisatie binnen Dijkoraad zijn onze erfgoedspecialisten. Wij kunnen u ondersteunen bij het beheer en onderhoud, het restaureren of herbestemmen van monumenten, uiteraard met aandacht voor het verduurzamen hiervan. Onze combinatie van installatietechniek en bouwkundig inzicht is uniek op de Nederlandse markt.

Dit zorgt ervoor dat wij alle aspecten op elkaar af kunnen stemmen met oog voor het behoud van uw monument.

Een nuchtere kijk
Wij houden van praktisch. We bieden oplossingen die realistisch zijn. Dat begint met een goed persoonlijk contact. Weten waar uw uitdaging ligt, maakt de weg vrij naar de juiste oplossing. Wij denken met u mee en stellen uw belang voorop. Het is tenslotte úw vastgoed. Daarom zijn wij flexibel in onze rol en draaien wij moeiteloos mee in allerlei soorten teams.

Als je iets doet, moet je het goed doen
Vakmanschap is bij Dijkoraad een vanzelfsprekendheid. Onze monumententak is door de Stichting ERM gecertificeerd als adviesbureau. Sinds 2020 is daar een nieuwe certificering bijgekomen voor het verduurzamen van monumenten. Wij zijn hier trots op en beschikken als eerste monumentenadvies bureau in Nederland over beide certificeringen.

Daarnaast zijn we in het bezit van kwaliteitscertificaten ISO9001 en gecertificeerd voor EPA-U, Hobéon, GPR en legionellapreventie conform BRL 6010.