Geschiedenis
 1. Het begin van Raadgevend Ingenieursbureau Dijkoraad

  Fokke Dijkstra richtte in 1964 de firma Dijkoraad op: Dijkstra geeft raad. Tot die tijd deed hij succesvol zaken in Indonesië. Eenmaal terug in Nederland benut hij zijn grote netwerk om Dijkoraad op de kaart te zetten.

  De eerste vestiging stond in Den Haag. Later verhuist Dijkoraad naar Deventer.

 2. Eerste management buy-out door het personeel

  Een spannend jaar. In 1977 vindt een management buy-out plaats. Vier personeelsleden nemen het stuur over onder leiding van directeur Roel Overmeen.

 3. Adviesbureau Wiecherink wordt Dijkoraad Enschede

  Dijkoraad Enschede Adviesbureau Wiecherink

  Ons bedrijf groeit door overnames. We lijven in 2003 onder meer Adviesbureau Wiecherink in, onze huidige vestiging in Enschede. Adviesbureau Wiecherink is opgericht rond 1933 door de heer Wiecherink, naast veel ervaring hebben wij ook een stuk Enschedese historie meegekregen.

 4. Tweede management buy-out door het personeel

  Management Dijkoraad

  Tweede generatie neemt het over. In 2008 gaat Dijkoraad over in de handen van directieleden Jurgen Wissink, Robert Olde Scholtenhuis en Gerben Klein Wassink.

 5. Dijkoraad Veenendaal is een feit

  Dijkoraad vestiging Veenendaal

  De markt is in beweging en Dijkoraad ruikt kansen. We richten een vestiging op in Veenendaal met als kernexpertise beheer en onderhoud.

 6. Wij zijn een expertise en vestiging rijker

  Dijkoraad vestiging Zwolle

  We nemen R.R.G. Monumenten in Zwolle over. Dijkoraad biedt nu een unieke combinatie van bouwkundig en installatietechnisch vakmanschap als het gaat om monumenten.

 7. Vandaag de dag

  Dijkoraad kantoor

  Dijkoraad bedient de markt vanuit Oldenzaal en Zwolle met een installatietechnisch team en een team erfgoedspecialisten.
  We blijven in beweging, verdiepen onze kennis en houden onszelf en onze opdrachtgevers scherp met een praktische aanpak of een nieuwe invalshoek.