Voor de liefhebbers van erfgoed

Erfgoedfair 20 mei

Nieuws
Erfgoedfair Dijkoraad

Nog een week en dan is het zover! Op 20 mei is de zevende editie van de Erfgoedfair, waar liefhebbers van erfgoed hun hart op kunnen halen. Lezingen en workshops zorgen voor kennisoverdracht en op de informatiemarkt vindt u van alles op het gebied van lifestyle, restauratie, onderhoud en energiebesparing. Daar hoort Dijkoraad natuurlijk ook bij en we mogen zelfs een lezing verzorgen!

In deze lezing gaan we in op de kwaliteitsborging van brandveiligheid in monumenten. Dit wordt steeds belangrijker voor erfgoedeigenaren en -beheerders, want de veranderende wet- en regelgeving zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid daarvan meer en meer enkel bij de eigenaar komt te liggen. Kennis van wet- en regelgeving op dit gebied en de interpretatie daarvan is dus erg relevant. De lezing is om 13.45 uur, maar de fair is de hele dag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Inhoud

Zoals elke editie is er weer een passende locatie gevonden. De Generaal de Bonskazerne te Velp vormt het decor van deze Erfgoedfair. Dit voormalige militair gebouwencomplex in expressionistische stijl is inmiddels (deels) herontwikkeld tot bedrijventerrein. U hoeft zich voor de lezing niet aan te melden, maar u heeft wel een ticket nodig.

Wilt u er ook bij zijn? Neem gerust contact met ons op via 038-22 22 009 of stuur een e-mail met uw gegevens naar info@dijkoraad.nl.

Locatie: Generaal de Bonskazerne
Adres: Generaal de Bonsweg 1, 5363 ST Velp (N-B)
Openingstijden: zaterdag 20 mei 10.00 tot 16.00 uur

Klik hier voor meer informatie over de Erfgoedfair.